lang_flag

Web dizajn

Zašto je važan web dizajn? Pitajte običnog čoveka čime se bavi web dizajner i verovatno će vam reći da je u pitanju grafički umetnik koji radi na savremenom medijumu. Ovo je samo deo tačnog odgovora, jer je odgovornost kvalitetnog web dizajnera zapravo mnogo veća. Postati relevantan i prepoznatljiv na globalnoj mreži jedan je od najvećih problema modernog poslovanja. Samo web dizajner koji je istinski profesionalac može pravilno uklopiti svoje deliće u slagalicu koja predstavlja rešenje.

Savremeni web dizajn podrazumeva stvaranje kompletne grafičke i navigacione šeme koja do detalja definiše kako će web sajt izgledati. Web sajt se danas, i suštinski, može poistovetiti sa kompjuterskim programom za prikaz multimedijalnih sadržaja. Razvoj web sajta korišćenjem opisnih i programskih jezika je inženjerski posao, ali da bi inženjer valjano obavio posao, mora imati savršen plan.

Naši web dizajneri će vizuelizovati sve Vaše ideje. Pretoćićemo ih u besprekorne smernice za kreiranje upravo onakvog web sajta kakav ste zamislili.

Savremeni web dizajn

Web design modernog doba umnogome se može poistovetiti sa poslovima arhitekata i građevinskih inženjera u poslu izgradnje jednog kompleksnog objekta. Kako fizičkoj izgradnji prethodi opsežno planiranje i veliki broj preciznih kalkulacija, tako i dizajniranje web sajta prolazi kroz nekoliko različitih faza, završavajući se onom najprepoznatljivijom – izradom grafičkih rešenja i brendiranjem.

Prvo veliko pitanje: šta sa svim ovim materijalom?

U većini situacija, klijent na početku ima izvesnu količinu sirovog materijala koji želi da podeli sa svetom. Sve te informacije treba sortirati, klasifikovati, organizovati, međusobno povezati. Kada se napravi jedna takva šema, sajt polako dobija svoju strukturu, za sada još uvek u opisnom obliku.

Iako ovaj deo posla deluje naporno i suvoparno, nagrade su višestruke. Kvalitetna međusobna povezanost podataka od izuzetne je važnosti za kvalitetan SEO – optimizaciju sajta za pretraživačke mašine. Dobra SEO optimizacija predstavlja temelj dobrog rangiranja, pomažući pretraživačima da stvore pravilnu sliku o strukturi sajta. U svetu online poslovanja, sajt može biti vizuelno savršen i ipak potpuno bezvredan u isto vreme. Upravo iz tog razloga, će naši dizajneri posvetiti puno pažnje upravo ovoj fazi stvaranja.

Kreiranje skice sajta

Nakon što se završi obrada podataka, a ne retko i paralelno sa ovim procesom, naši dizajneri daju web sajtu unikatan vizuelni pečat prepoznatljivosti. Koristeći aktuelne ideje, rešenja i metode, oni kreiraju moderan i svež nacrt sajta sa taman toliko detalja da klijent ima potpuno jasnu predstavu o budućem izgledu finalnog proizvoda.

Njihova vizija i iskustvo utisnuti su duboko u temelje web sajta, čineći neraskidivi deo te stabilne potpore na koju se oslanja čitava građevina jednog modernog, kompleksnog web sajta.

Ovo nije samo priča koja lepo zvuči i pripisuje nepostojeće zasluge nekakvim precenjenim crtačima. Zakažite sastanak, posetite nas i popričajte sa našim web dizajnerima – videćete da oni zaista jesu web arhitekti modernog informatičkog doba i stručnjaci za web dizajn u Beogradu.

Responsive web dizajn

U dobu kada više od polovine posetilaca pristupa Vašem sajtu sa mobilnih uređaja, izrada sajta koji im je prilagođen nije opcija, već podrazumevani standard.

Responsive web dizajn pruža optimalno korisničko iskustvo na bilo kom uređaju. A naš cilj je da vaš sajt  izgleda i funkcionše besprekorno. Bez obzira da li mu se pristupa sa računara, tableta ili mobilnog telefona.

Web dizajneri KUJKA.COM u svom poslu uvek koriste ovu metodu planiranja i izrade. Ovaj proces nudi značajne prednosti u odnosu na klasičnu ponudu i organizaciju dizajnerskog posla.

Prednosti responsive web dizajna

Očigledne prednosti responsive web dizajna su:

  • Kvalitetnije korisničko iskustvo
  • Smanjuje vreme potrebno za upravljanje
  • Štedi vaš novac
  • Značajno veći broj posetilaca

Održavanje sajta je olakšano postojanjem jedinstvene, centralizovane administracije i analitike. Iz ugla posetilaca, na različitim uređajima prikaz sajta predstavlja varijacije na temu sa jasno definisanim, karakterističnim osnovnim elementima prepoznavanja. Ovakav efekat postiže se zahvaljujući precizno definisanom setu pravila koja određuju način iscrtavanja elemenata sajta, u zavisnosti od medijuma.

Ono što je za današnje poslovanje svakako značajno jeste imati što veći broj posetilaca na svom sajtu. Povećanje organskog broja poseta ovom metodom je praktično zagarantovano, s obzirom na veliki broj poseta sa mobilnih uređaja. Mašine za pretraživanje u svojim algoritmima za rangiranje u pretragama već neko vreme daju nedvosmislenu prednost sajtovima optimizovanim za mobilne uređaje.

Najbolja vest? Responsive web dizajn je deo naše standardne ponude. Koliko god Vaši prohtevi bili mali ili veliki, Vaš sajt biće prilagođen svim vrstama računara i prenosivih uređaja.

Zašto baš KUJKA.COM?

Tragajući za idealnim rešenjem za izradu Vašeg web sajta, bez sumnje ste naleteli na mnoštvo ponuda iz sfere web dizajn Srbija. Danas nije suviše teško naći talentovane dizajnere ili kvalitetne programere. Naša ponuda se razlikuje od ostalih po tome što sledimo filozofiju komunikacije, kooperacije i transparentnosti. Rad na razvoju web sajta je kreativan, živ proces prožet aktivnim razmenama ideja između naših timova i klijenata, sa jednim jedinim ciljem – isporučiti savršeni proizvod.

Naš cilj je da Vaše postojeće snove pretvorimo u stvarnost, ili da zajedno sa Vama stvorimo snove.

Mi smo spremni na saradnju i samim tim polovina posla je već obavljena. Ukoliko Vam  se dopadaju naši principi i proces, dajte nam šansu. Zakažite sastanak i upoznajte se sa našom vizijom evolucije Vašeg online poslovanja.

Ono što možemo da obećamo jeste da nećete biti razočarani.

KUJKA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Odaberite
uslugu

IZRADA UNIKATNIH VEB SAJTOVA

Profesionalna izrada vašeg web sajta prema potrebama vašeg poslovanja. Od početka do kraja.

WEB DIZAJN

Dizajniranje modernih web sajtova, sa posebnim funkcijama, prilagođenim bojama, fontovima i oblicima.

INSTALACIJA WordPress TEME

Prepustite instalaciju odabrane WordPress teme našim programerima koji će je prilagoditi vašim potrebama i potrebama korisnika.

PPC MARKETING

Dođite do odgovarajućih klijenata uz kontrolisane troškove!

OPTIMIZACIJA SAJTA ZA PRETRAŽIVAČE

Optimizacija vašeg digitalnog postojanja.

DRUŠTVENE MREŽE

Održavajte komunikaciju sa svojim klijentima i još mnogo više!

CRO

Neka vaši posetioci postanu i vaši kupci!

EMAIL MARKETING

Informišite svoje klijente, saradnike o svom poslovanju.

GRAFIČKI DIZAJN

Vizuelno istaknite svoje poslovanje sa našim grafičkim dizajnom.
Predstavite se
Konačno, koliko iznosi
vaš predviđeni budzet?
Recite nam više
o vašem projektu
Sva polja markirana sa * su obavezna

Drugi o nama

Preporuke naših saradnika.
testimonial
dut_logo
Profesionalno odrađen projekat, ispoštovan svaki dogovor, zahtev, vreme izrade. Prelepo odrađen dizajn i funkcionalnost samog veb-sajta. Preporuka za svaki vid saradnje sa KUJKA.
Aleks Krstić
Direktor Das Umzugs Team-a
Zoran Milina Petković
sica_logo
Profesionalni tim kompanije KUJKA je veoma brzo realizovao izradu sajta firme "Šica". Zadovoljstvo nam je što smo baš izabrali KUJKA D.O.O. jer su mladi, inovativni, stručni, spremni da saslušaju i realizuju svaku želju klienta. Srdačne preporuke!
Zoran i Milina Petković
Vlasnici kompanije Šica Lapovo
gricko2
vlig_logo
KUJKA je izradio po meri sajt za našu kompaniju koji na potpun način prezentuje ideju našeg poslovanja i prezentuje naše produkte u najboljem svetlu. Sajt je jednostavan za rukovanje a pritom obiluje korisnim stranicama i informacijama koje između ostalog doprinose google pretrazi i na taj način bolje rangiraju sajt. Dodao bih i da je KUJKA tim uvek na raspolaganju kao podrška.
Igor Bačanin
Vlasnik i Direktor kompanije VLIG