lang_flag
Izrada sajtova
budite prepoznatljivi

Profesionalna izrada web sajtova

Svaka uspešna kompanija zna da je kvalitetan web sajt ogledalo njenog poslovanja. KUJKA.COM će učiniti sve da dobijete najbolju moguću online prezentaciju Vašeg biznisa. I da u najbržem mogućem roku postanete lako dostupni svima. U KUJKA.COM se ponosimo se detaljnim planiranjem i kreiranjem strategije izrade svakog web sajta. U skladu sa Vašom vizijom, naši originalni web sajtovi će Vam omogućiti uspešnije poslovanje.

Naši eksperti u web designu i web programiranju oslanjaju se na najsavremenije tehnologije. Svaki web sajt izrađen u KUJKA.COM prilagođen je za desktop i mobilne uređaje. Ukoliko razmišljate o konkurenciji, naši eksperti će Vam pomoći da dođete se izdvojite u odnosu na konkurenciju! Tim KUJKA.COM je svestan da klijenti nemaju ni vremena, a ni novca za gubljenje. Zato Vam naša usluga izrada web sajta omogućuje sa dobijete sve na jednom mestu.  Počevši od: web dizajna, web programiranja i CMS. Mi pretvaramo sve vaše zahteve u kvalitetna visoko funkcionalna rešenja! I


Prilagođavamo izradu sajtova svojim klijentima

Zahvaljujući profesionalnim uslugama i inovativnim rešenjima, naši zadovoljni klijenti beleže rast i razvoj poslovanja. Kontaktirajte nas, a mi ćemo napraviti ponudu koja odgovara Vašem budžetu i Vašim potrebama. KUJKA.COM koristi sledeće web tehnologije u izradi web  sajtova:

 • HTML 5
 • CSS 3
 • JavaScript
 • jQuery
 • AJAX
 • MySql

izrada web sajtova

Unapredite poslovanje uz našu pomoć i najbolje moguće dizajnersko i funkcionalno rešenje za Vaš web sajt. Imajte na umu da su svi naši sajtovi zasnovani na WordPress CMS-u. To Vam garantuje jednostavno ažuriranje i upravljanje sadržajem. WordPress Vam omogućava lak update, i mogućnost da kvalitetom sadržaja i novosima budete ispred Vaše konkurencije. KUJKA.COM tim iskusnih web dizajnera i programera izradiće potpuno fleksibilan sajt, po Vašoj meri, sa opcijom naknadne nadogradnje. Uverite se u naše jedinstvene i upečatljive web prezentacije, profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. 

Izrada web sajtova i Zašto odabrati KUJKA.COM?

 • Zbog vrhunskog kvaliteta usluge. – Naš glavni cilj je kvalitetna usluga i besprekorna promocija vašeg proizvoda. Naši obrazovani i iskusni programeri će Vam pomoći da dođete do najboljih rezultata izradom inovativnih rešenja za potrebe Vašeg poslovanja. 
 • Zbog jeftinijeg i efikasnijeg poslovanja – Zahvaljujući CMS sistemu uštedećete svoje vreme i novac. time Vaš novi WP web sajt se lako optimizuje i prilagođava različitim platformama i uređajima..
 • SEO optimizacij sadržaja – Dobra SEO optimizacija od strane iskusnih KUJKA.COM eksperata garantuje bolje rangiranje na Google-u. Povećanje posećenosti Vašeg web sajta i bolji promet.
 • Zbog neograničene dostupnosti – Neka vaš sajt bude dostupan 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Sajt koji je operativan 24 časa dnevno omogućuje Vašim klijentima da stupe u kontakt sa Vama onda kad njima to odgovara.

Korak po korak do kvalitetne izrade  web sajta uz KUJKA.COM

Dobar web dizajn predstavlja pravo uživanje za korisnika. Kvalitetno dizajnirana web stranica privlači pažnju, prenosi potrebnu informaciju i uliva poverenje korisniku. Da bi sadržaj koji želite da predstavite došao do izražaja, iza njega moraju da stoje najbolja programska rešenja. Web sajt na pravi način komunicirao sa željenom ciljnom grupom. Dobar izgled jeste bitan, ali web programiranje mora zadovoljiti još strože kriterijume.

KUJKA.COM te kriterijume zadovoljava nudeći Vam sledeće usluge:
 • Custom developmentRazvoj custom web rešenja, definisanje i praćenje razvoja, i donošenje pravih odluka čine naše frontend i backend developere izuzetnim profesionalcima. Vrhunski softverski proizvod podrazumeva kvalitetan kod, testiranje, unošenje sadržaja, funkcionalnost, održavanje i podršku, a naši programeri su jedni od najiskusnijih u ovoj oblasti.
 • Izrada Internet prodavnica (WooCommerce) – Postojanje internet prodavnice nudi mnogo prednosti klijentima. Plasiranjem prozvoda na milionsko tržište povećavate njegovu vidljivost, kao i šansu za veću zaradu. Internet prodavnice su kupcima dostupne 24h dnevno, sedam dana u nedelji i omogućuju im kupovinu iz fotelje. KUJKA.COM web programiranje Vam omogućuje lako dodavanje i kategorizaciju artikala, navigaciju kroz stranice i jednostavan pristup informacijama o Vašem proizvodu zahvaljujući CMS-u.
 • Izrada CMS sajtova – Pravljenje sajtova zasniva se na WordPress CMS-u koji klijentima omogućava samostalno uređivanje, izmenu, monitoring i održavanje veb sajta što je veoma bitna prednost kada postoji velika količina podataka koju treba držati pod kontrolom. Naši programeri omogućuju jednostavno i intuitivno ažuriranje podataka nudeći najbolje prilagođena CMS rešenja.
 • Redizajn web sajta – Osim što kreiramo sajtove od nule, naš KUJKA.COM tim profesionalaca je uvek spreman da poboljša strukturu ili funkcionalnost postojećeg sajta, rangiranje na pretraživačima, ali i brzinu otvaranja stranica, kao i njegovu preglednost i celokupan izgled.
 • Održavanje veb sajtova – Nije samo važno napraviti dobar sajt, važno je i redovno ga održavati kako bi se održao njegov kvalitet i funkcionalnost nakon izrade. Održavanje sajta podrazumeva čitav niz aktivnosti neophodnih kako bi se održao njegov operativni kvalitet na online tržištu kao što su: ažuriranje podataka, praćenje i održavanje veb prezentacije, reorganizacija veb sadržaja, ispravljanje bagova, ažuriranje CMS sistema, ažuriranje pluginova, optimizacija koda, backup web sajtova itd.

Šta podrazumeva: izrada web sajtova u KUJKA.COM?

 • Konsultacije sa klijentom,
 • Prikupljanje i obradu podataka za izradu sajta,
 • Izradu web dizajn template-a po želji klijenta,
 • Prezentaciju web dizajna i moguću reviziju (po želji klijenta),
 • Kreiranje i aktivaciju veb sajta.
Izbegnite gotova CMS rešenja i izradite sajt po najsavremenim kriterijumima već danas!

Prezentujte bilo koji od svojih proizvoda ili usluga putem veb sajta i informišite svoje klijente i partnere o svom poslovanju na moderan i profesionalan način. Vaša internet stranica radi umesto Vas, čak i kad niste na svom radnom mestu. Ona je pristupačan alat koji je neophodan svakoj ozbiljnoj firmi koja ima za cilj dobru povezanost sa klijentima putem interneta. KUJKA.COM će prikupiti sve potrebne informacije za izradu sajta umesto Vas i predložiti Vam dizajn websajta i optimalna programerska rešenja. Omogućite klijentima da Vas jednostavno kontaktiraju sa Vašeg sajta i predstavite im se u najboljem mogućem svetlu. 

KUJKA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Odaberite
uslugu

IZRADA UNIKATNIH VEB SAJTOVA

Profesionalna izrada vašeg web sajta prema potrebama vašeg poslovanja. Od početka do kraja.

WEB DIZAJN

Dizajniranje modernih web sajtova, sa posebnim funkcijama, prilagođenim bojama, fontovima i oblicima.

INSTALACIJA WordPress TEME

Prepustite instalaciju odabrane WordPress teme našim programerima koji će je prilagoditi vašim potrebama i potrebama korisnika.

PPC MARKETING

Dođite do odgovarajućih klijenata uz kontrolisane troškove!

OPTIMIZACIJA SAJTA ZA PRETRAŽIVAČE

Optimizacija vašeg digitalnog postojanja.

DRUŠTVENE MREŽE

Održavajte komunikaciju sa svojim klijentima i još mnogo više!

CRO

Neka vaši posetioci postanu i vaši kupci!

EMAIL MARKETING

Informišite svoje klijente, saradnike o svom poslovanju.

GRAFIČKI DIZAJN

Vizuelno istaknite svoje poslovanje sa našim grafičkim dizajnom.
Predstavite se
Konačno, koliko iznosi
vaš predviđeni budzet?
Recite nam više
o vašem projektu
Sva polja markirana sa * su obavezna

Drugi o nama

Preporuke naših saradnika.
testimonial
dut_logo
Profesionalno odrađen projekat, ispoštovan svaki dogovor, zahtev, vreme izrade. Prelepo odrađen dizajn i funkcionalnost samog veb-sajta. Preporuka za svaki vid saradnje sa KUJKA.
Aleks Krstić
Direktor Das Umzugs Team-a
Zoran Milina Petković
sica_logo
Profesionalni tim kompanije KUJKA je veoma brzo realizovao izradu sajta firme "Šica". Zadovoljstvo nam je što smo baš izabrali KUJKA D.O.O. jer su mladi, inovativni, stručni, spremni da saslušaju i realizuju svaku želju klienta. Srdačne preporuke!
Zoran i Milina Petković
Vlasnici kompanije Šica Lapovo
gricko2
vlig_logo
KUJKA je izradio po meri sajt za našu kompaniju koji na potpun način prezentuje ideju našeg poslovanja i prezentuje naše produkte u najboljem svetlu. Sajt je jednostavan za rukovanje a pritom obiluje korisnim stranicama i informacijama koje između ostalog doprinose google pretrazi i na taj način bolje rangiraju sajt. Dodao bih i da je KUJKA tim uvek na raspolaganju kao podrška.
Igor Bačanin
Vlasnik i Direktor kompanije VLIG