lang_flag
Internet marketing
Unapredite svoj biznis – internet marketing usluge

Ostavite pečat u digitalnom svetu

Dobar internet marketing može već danas preobraziti Vaš brend i poslovanje! Kreirajte savršenu online strategiju i povećajte vidljivost vašeg poslovanja.. Podstaknite korisnike na akciju zahvaljujući jedinstvenom tekstualnom i vizualnom sadržaju. Naša online marketing agencija okuplja tim stručnjaka koji ima sluha za Vaše potrebe. Pružamo efikasnu i kvalitetnu uslugu, uz brzo rešavanje problema. Kreirajmo zajedno najbolju web marketing strategiju i povećajmo broj ciljanih korisnika koji će posetiti Vašu stranicu.


Internet marketing – Iskoristite sve što vam Web pruža!

KUJKA će dati sve od sebe da Vam ukaže na sve mogućnosti internet marketinga, web developmenta i dizajna. Pomoću besprekorne SEO optimizacije pozicioniraćemo vašu veb stranicu visoko u pretragama. Smatramo da treba ići u korak sa klijentima koji transformišu svoje potrebe neverovatnom brzinom. Zbog toga su inovacija i adaptacija ključni faktori našeg i Vašeg uspeha. KUJKA agencija za digitalni marketing je izgradila ugled među klijentima u zemlji i inostranstvu zahvaljujući konstantnom učenju, poštovanju principa kvaliteta i najsavremenijim rešenjima u domenu informacionih tehnologija. Ukažite nam poverenje, a mi Vama zauzvrat nudimo kvalitet.

Oglašavanje na interenetu će upoznati potencijalne klijente sa Vašim poslovanjem, uslugama i proizvodima; omogući će bolji prikaz stranica, povećati broj poseta na sajtu i doneti Vam veću zaradu. Bez marketinga na socijalnim medijima gotovo da je nemoguće zamisliti uspešno, moderno poslovanje. Identifikujte tržište za Vašu poslovnu nišu i budite u stalnom kontaktu sa Vašim pratiocima.

Budite u vrhu Google pretrage!

internet marketing

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, KUJKA će Vam pomoći da odaberete odgovarajuće medije i online kanale u cilju ostvarivanja željene frekvencije i maksimalne efikasnosti. U zajedničkom je interesu da sa što manje novca ostvarite što bolje rezultate. KUJKA za Vas istražuje tržište, konkurenciju i profil Vaše ciljne grupe. Izaberite uslugu za koju ste zainteresovani:

 • PPC oglašavanje (Google Adwords, Facebook, Youtube)
 • SEO optimizacija
 • CRO (optimizacija stepena konverzije)
 • Marketing na društvenim mrežama
 • Content marketing
 • Email marketing
 • Upravljanje online reputacijom i monitoring
 • Affiliate marketing
 • savetovanje.

Naš cilj je Vaš uspeh!

U cilju postizanja najboljih rezultata, naše je da istražimo i analiziramo Vašu ciljnu grupu, i da na osnovu rezultata predložimo najbolje moguće rešenje. Ne brinite da li će se Vaši oglasi pojaviti u pravom trenutku, u pravo vreme. Naša ekipa stručnjaka će Vam omogućiti vidiljivost i kvalitet pruženih usluga u svakom trenutku. KUJKA internet marketing agencija će Vam pomoći da pronađu Vas, a ne Vašu konkurenciju! Povećajte obim posete i prodaje na vašem sajtu već danas!

INTERNET MARKETING:

 • Analiza i istraživanje – Otkrijte ko su vaši konkurenti i naučite kako da budete bolji od njih.
 • Izrada strategije – Izrada i pravilno postavljanje sajta su presudni za uspeh bilo koje internet kampanje. Kreirajte impresivan nastup na internetu u skladu sa principima SEO optimizacije.
 • Definisanje ciljne grupe – Upoznajte svoju ciljnu grupu. Postavite temelje marketing menadžmenta na osnovu interesovanja klijenata i njihovih demografskih karakteristika. Obratite se svojim budućim pratiocima na pravi način!
 • Plaćeno reklamiranje – Ovakva vrsta reklamiranja jedan je od najboljih načina da povećate saobraćaj na web sajtu. Postoje razni modeli oglašavanja na internetu koji će efikasno i detaljno prikazati Vaš biznis. Pažljivo iisplanirajte vaš web marketing budžet
 • Merenje rezultata – Savremene metode marketinga nam omogućuju da sakupljamo, merimo i analiziramo i najrazličitije web podatke. Sakupljanje ove vrst statistike služi za  detaljno istraživanje tržišta, kao i za bolju promociju Vašeg brenda i unapređenja sajta.
 • Optimizacija kampanje – Na osnovu dobijenih rezultata naši stručnjaci će optimizovati sajt koristeći brojne on/off page tehnike.  Na taj način će i budući rezultati bili još bolji i uspešniji.

Povežite se sa nama!

Proverite zašto je smo zaista ponosni na svoj imidž u svetu internet marketinga. Upoznajte se sa nama! Tim KUJKA.COM će Vam olakšati nastup na online tržištu pružajući Vam u svakom trenutku podršku i detaljna objašnjenja i predloge kako da unapredite sopstveni biznis. Saznajte sve o digitalnoj promociji od najboljih profesionalaca iz ove oblasti. Pozovite nas i mi ćemo naći najbolje rešenje za plasiranje Vaših proizvoda i usluga. Uverite se u našu transparentnu i odgovornu saradnju sa klijentima i postanite i Vi naš partner! Neka Vas prepoznaju izdaleka.

kontakt

KUJKA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Odaberite
uslugu

IZRADA UNIKATNIH VEB SAJTOVA

Profesionalna izrada vašeg web sajta prema potrebama vašeg poslovanja. Od početka do kraja.

WEB DIZAJN

Dizajniranje modernih web sajtova, sa posebnim funkcijama, prilagođenim bojama, fontovima i oblicima.

INSTALACIJA WordPress TEME

Prepustite instalaciju odabrane WordPress teme našim programerima koji će je prilagoditi vašim potrebama i potrebama korisnika.

PPC MARKETING

Dođite do odgovarajućih klijenata uz kontrolisane troškove!

OPTIMIZACIJA SAJTA ZA PRETRAŽIVAČE

Optimizacija vašeg digitalnog postojanja.

DRUŠTVENE MREŽE

Održavajte komunikaciju sa svojim klijentima i još mnogo više!

CRO

Neka vaši posetioci postanu i vaši kupci!

EMAIL MARKETING

Informišite svoje klijente, saradnike o svom poslovanju.

GRAFIČKI DIZAJN

Vizuelno istaknite svoje poslovanje sa našim grafičkim dizajnom.
Predstavite se
Konačno, koliko iznosi
vaš predviđeni budzet?
Recite nam više
o vašem projektu
Sva polja markirana sa * su obavezna

Drugi o nama

Preporuke naših saradnika.
testimonial
dut_logo
Profesionalno odrađen projekat, ispoštovan svaki dogovor, zahtev, vreme izrade. Prelepo odrađen dizajn i funkcionalnost samog veb-sajta. Preporuka za svaki vid saradnje sa KUJKA.
Aleks Krstić
Direktor Das Umzugs Team-a
Zoran Milina Petković
sica_logo
Profesionalni tim kompanije KUJKA je veoma brzo realizovao izradu sajta firme "Šica". Zadovoljstvo nam je što smo baš izabrali KUJKA D.O.O. jer su mladi, inovativni, stručni, spremni da saslušaju i realizuju svaku želju klienta. Srdačne preporuke!
Zoran i Milina Petković
Vlasnici kompanije Šica Lapovo
gricko2
vlig_logo
KUJKA je izradio po meri sajt za našu kompaniju koji na potpun način prezentuje ideju našeg poslovanja i prezentuje naše produkte u najboljem svetlu. Sajt je jednostavan za rukovanje a pritom obiluje korisnim stranicama i informacijama koje između ostalog doprinose google pretrazi i na taj način bolje rangiraju sajt. Dodao bih i da je KUJKA tim uvek na raspolaganju kao podrška.
Igor Bačanin
Vlasnik i Direktor kompanije VLIG