lang_flag
Grafički dizajn
Unapredite svoj biznis

Originalni vizuelni identitet – grafički dizajn

Jedinstveni grafički dizajn za Vaš brend i kreativna vizuelna rešenja koja će Vašu firmu učiniti prepoznatljivom na tržištu. KUJKA.COM zna kako da prikaže, ostvari vašu viziju i promeni tok poslovanja nabolje. Jedinstveni logo, jednostavni grafički elementi i pažljivo odabrana paleta boja čine osnovu dobrog grafičkog dizajna. Kvalitetan korporativni identitet će Vam omogućiti da budete korak ispred svih i lakše dođete do svoje ciljne grupe, a naš tim iskusnih stručnjaka će vam pružiti potpunu podršku u nameri da vaš brend ili proizvod što bolje predstavite na konkurentnom tržištu. Zapamtite da je vizuelni identitet nešto što ostavlja najjači utisak na klijente i da bez dobro osmišljenog izgleda nema ni prepoznatljivosti, a ni profita. Naši grafički dizajneri kreiraju rešenja za domaće i inostrane brendove već duži niz godina uspešno prezentujući karakter i vrednosti firmi, kao i njihove ambicije u poslovanju. KUJKA dizajn je tu da Vam pomogne da ostvarite odličnu korporativnu reputaciju!


Nudimo Vam sledeće usluge grafičkog dizajna:

 • dizajn bilborda
 • plakata
 • vizit karti
 • flajera
 • dizajn jedinstvenihlogoa
 • majica
 • memoranduma
 • brošura
 • publikacija
 • kataloga
 • izrada banera
 • brendiranje vozila itd.

Šta podrazumeva dobar graficki dizajn?

 • Inovativnost – Dizajn mora biti maštovit i originalan i da se oslanja na inovativnost i moderne tehnologije. Bez toga je dizajn loš i zastareo, a loše dizajnirani brendovi nikoga ne zanimaju!
 • Trajnost – Dobar dizajn se ne vodi trendovima, on je vanvremenski i nikada ne zastareva.
 • Preciznost – Dobar dizajn treba biti osmišljen do najsitnijeg detalja jer su preciznost i dobar plan nešto što će svaki korisnik umeti da ceni.
 • Privlačnost  – Dizajn mora biti atraktivan i razumljiv Vašoj ciljnoj grupi, a profesionalni dizajner zna kako da prepozna njenu potrebu, da razvije koncept i pronađe balans između lepog i korisnog.

KUJKA.COM graficki dizajn će Vašoj firmi omogućiti dosledan korporativni identitet.

grafički dizajn

Doslednost ima važnu ulogu u tome kako će korisnik doživeti Vašu firmu i Vaše usluge, a korporativni identitet treba da bude direktan odraz kvaliteta. Vaš identitet treba da bude jasan i da korisniku prenosi jasnu, nedvosmislenu poruku. Ukoliko želite novi vizuelni identitet za Vaš brend, Naši profesionalni dizajneri će vam pomoći da ne uništite stari u potpunosti – slični grafički elementi, palete boja i šeme koje se postepeno menjaju ostavljaju mnogo bolji utisak na korisnika. Kreirajte Vaš identitet na duže staze i trajno definišite utisak o Vašem brendu!

Šta rade KUJKA.COM grafički dizajneri?

 • Naši dizajneri će Vas pažljivo saslušati i razmisliti o potencijalnim grafičkim rešenjima.
 • Koriste programe za editovanje slika i programe za digitalnu ilustraciju.
 • Bave se izradom vizuelnih elemenata kao što su dizajn logoa, banera, postera, majica.
 • Bave se vizuelnom prezentacijom ideja i koncepata klijentima.
 • U dogovoru sa kijentom spremni su na moguće izmene rešenja.
 • Obraćaju pažnju na svaki detalj uočavajući i ispravljajući moguće greške pre konačnog objavljivanja.

Grafički dizajn je dobra komunikacija!

Dobar dizajn počinje od dobre ideje, a suštinu dobrog grafičkog dizajna čini dobra komunikacija. Vešto uklopljeni vizuelni i tekstualni elementi  koji prenose jasnu, nedvosmislenu poruku. Dobra ideja vodi ka osmišljavanju koncepta, a koncept vodi do kreativnog rešenja. KUJKA.COM grafička rešenja plene svojim šarmom. Naši iskusni dizajneri koriste negativan prostor za pozitivne rezultate, ali se usuđuju i da eksperimentišu i probaju nešto novo. Vaš logo, vizit karata ili baner moraju da slede istu ideju i da se konceptualno nadovezuju. KUJKA.COM dizajneri ne imitiraju druge. Vodimo računa o najsitnijim detaljimae jer je prvi utisak najvažniji i teško ga je promeniti. Dobar logo govori više od hiljadu reči! Otkrijte sve tajne dobrog dizajna, poboljšajte poslovanje svoje firme i predstavite se u najboljem mogućem svetlu. Kontaktirajte naš studio za graficki dizajn već danas, a mi ćemo profesionalno i kvalitetno osmisliti Vaš vizuelni identitet i učiniti ga nadaleko poznatim!

O NAMA

KUJKA

KONTAKTIRAJTE NAS!

Odaberite
uslugu

IZRADA UNIKATNIH VEB SAJTOVA

Profesionalna izrada vašeg web sajta prema potrebama vašeg poslovanja. Od početka do kraja.

WEB DIZAJN

Dizajniranje modernih web sajtova, sa posebnim funkcijama, prilagođenim bojama, fontovima i oblicima.

INSTALACIJA WordPress TEME

Prepustite instalaciju odabrane WordPress teme našim programerima koji će je prilagoditi vašim potrebama i potrebama korisnika.

PPC MARKETING

Dođite do odgovarajućih klijenata uz kontrolisane troškove!

OPTIMIZACIJA SAJTA ZA PRETRAŽIVAČE

Optimizacija vašeg digitalnog postojanja.

DRUŠTVENE MREŽE

Održavajte komunikaciju sa svojim klijentima i još mnogo više!

CRO

Neka vaši posetioci postanu i vaši kupci!

EMAIL MARKETING

Informišite svoje klijente, saradnike o svom poslovanju.

GRAFIČKI DIZAJN

Vizuelno istaknite svoje poslovanje sa našim grafičkim dizajnom.
Predstavite se
Konačno, koliko iznosi
vaš predviđeni budzet?
Recite nam više
o vašem projektu
Sva polja markirana sa * su obavezna

Drugi o nama

Preporuke naših saradnika.
testimonial
dut_logo
Profesionalno odrađen projekat, ispoštovan svaki dogovor, zahtev, vreme izrade. Prelepo odrađen dizajn i funkcionalnost samog veb-sajta. Preporuka za svaki vid saradnje sa KUJKA.
Aleks Krstić
Direktor Das Umzugs Team-a
Zoran Milina Petković
sica_logo
Profesionalni tim kompanije KUJKA je veoma brzo realizovao izradu sajta firme "Šica". Zadovoljstvo nam je što smo baš izabrali KUJKA D.O.O. jer su mladi, inovativni, stručni, spremni da saslušaju i realizuju svaku želju klienta. Srdačne preporuke!
Zoran i Milina Petković
Vlasnici kompanije Šica Lapovo
gricko2
vlig_logo
KUJKA je izradio po meri sajt za našu kompaniju koji na potpun način prezentuje ideju našeg poslovanja i prezentuje naše produkte u najboljem svetlu. Sajt je jednostavan za rukovanje a pritom obiluje korisnim stranicama i informacijama koje između ostalog doprinose google pretrazi i na taj način bolje rangiraju sajt. Dodao bih i da je KUJKA tim uvek na raspolaganju kao podrška.
Igor Bačanin
Vlasnik i Direktor kompanije VLIG