lang_flag
Usluge
Unapredite svoj biznis sa Kujkom!

Naše usluge

Uvek tu za vas i bilo koji vid saradnje. Nudimo kompletnu izradu web sajtova, kao i odvojene segmente, web design, programiranje i internet marketing.
Izrada veb sajtova od strane stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom i velikim projektima iza sebe. Maksimalna posvećenost i najsitnijim detaljima će dovesti Vaš veb sajt do perfekcije.
Kreiramo vizuelno privlačan i moderan dizajn za vaš biznis. Neka vaš korporativni identitet bude brzo i lako preoznatljiv svima.
Upotpunite svoje poslovanje digitalnim prisustvom. Razvijamo za vas fantastične internet marketing strategije koje će vam doneti prave kupce ili korisnike vaših usluga.
mi razvijamo vaše ideje

Naše usluge – sve na jednom mestu

Izrada web sajtova modernog dizajna; SEO optimizacija; održavanje i internet marketing.

KUJKA.COM je mesto gde kreativnost i vizija postaju digitalna stvarnost. Tu smo da za Vas konstruišemo jedinstvenu biznis strategiju. Naše usluge kombinunju istraživanje, statistiku i profilisanje Vaše ciljne grupe, sa Vašim idejama.  Pored kompletne usluge izrade web sajta Vaš brend može osvojiti pretraživače originalnim web dizajnom. Nudimo vam kompletne usluge internet oglašavanja uz potpunu profesionalnu posvećenost i podršku naših web stručnjaka. Ako želite da Vaš sajt privuče što više posetilaca, a ne znate odakle tačno da počnete, dozvolite da osvojimo i Vaše poverenje. Neka Vaš brend bude u vrhu na Google pretraživaču po najpovoljnijoj ceni! Zahvaljujući našem standardizovanom kodu i ozbiljnom pristupu SEO optimizaciji. IT usluge koje nudimo su kompletne i razlikuju se od prosečnih internet marketing usluga.

Internet oglašavanje – vrhunska funkcionalnost i jedinstven dizajn.

Naše usluge izrade web sajtova prate najnovije trendove i zasnivaju se na inovativnim digitalnim rešenjima. Naši eksperti razumeju da je svaki biznis jedinstven. Zato smo tu da za Vas pronađemo najbolji digitalni model koje će Vam pomoći da nadmašite konkurenciju. Internet oglašavanje će vam omogućiti da za Vaš brend ili proizvod sazna veliki broj ljudi. Odlučite se za kvalitetnu uslugu izrade web sajta, a mi ćemo sva rešenja uskladiti sa Vašim tipom biznisa i Vašom estetikom. Prilagodite Vaš sajt svim prenosivim uređajima, i uverite se sami u benefite i efikasnost naše SEO optimizacije. KUJKA.COM Vas svojim uslugama digitalnog marketinga zaista vodi korak dalje u popularizaciji Vašeg proizvoda/brenda. Uz potpunu kontrolu nad svim aspektima poslovanja, u svakom trenutku. Zajedničkim snagama  ćemo kreirati najbolju strategiju koja će vam doneti vidljive i merljive.

Osnovi principi KUJKA.COM poslovanja:

U poslu, mi postajemo deo Vašeg tima. KUJKA.COM web agencija je tu za Vas. Tu smo da naučimo više o Vama i Vašim principima. Da vas saslušamo i izradimo sajt i strategiju prilagođene Vašim potrebama. Da analiziramo i predvidimo Vaš digitalni put ka ostvarenju ciljeva kompanije, i tako unapredimo Vaš biznis. Odnos sa našim klijentima gradi se na poverenju. Uverite se i sami u našu priču i pozovite nas već danas!

Zajedno ostvarujemo ciljeve. Pre nego što započnemo posao, pažljivo analiziramo potrebe svakog našeg klijenta i zajedno definišemo ciljeve. Planiranje i transparentni poslovni plan će Vas uveriti u našu efikasnost.. Ukoliko želite nov sajt, novu baš Vašu ciljnu grupu, i ujednačen vizualni identitet odaberite agenciju KUJKA.COM. Mi ćemo povesti računa o svakom detalju vašeg web identiteta, tako da ne prođete nezapaženo.

Dobra komunikacija je važna. Pristup našeg tima je uvek jednostavan, transparentan i fleksibilan. Naše usluge su uvek usmerene ka Vašim i korisničkim potrebama. Ako želite profesionalno upravljanje projektima, dubinsku i transparentnu analizu podataka, besprekornu komunikaciju sa profesionalnim timom i savršenu implementaciju rešenja, na pravom ste mestu.

Vaš uspeh je naš cilj! Ukoliko želite da Vaš sajt ostvari pun potencijal, potrebni su Vam profesionalci. KUJKA.COM tim će u potpunosti i konitinuirano biti posvećen poboljšanju Vašeg web poslovanja. Mi ćemo Vam pomoći da pobedite konkurenciju i uštedite novac i vreme.

U zavisnosti od potreba Vašeg biznisa, naše usluge obuhvataju sledeće oblasti:

Strategija

Ako želite kvalitet u izradi web strategije i jedinstvenu prepoznatljivost Vašeg brenda. – Naš tim će Vam omogućiti upečatljiv nastup na online tržištu. Imajte na umu da je pravilno postavljanje sajta ključno za uspeh Vaše kampanje, a dobro isplaniran i optimizovan sajt Vam štedi vreme i novac.

Dizajn

  • Web dizajn – Ako priželjkujete atraktivan, stabilan i funkcionalan web sajt, on mora da bude podržan najsavremenijim web dizajnom i tehnologijama. Naši sajtovi su prilagođeni korisnicima i odlikuju se responzivnim web dizajnom. KUJKA.COM eksperti mogu prilagođavaju, programiraju i kodiraju prema Vašim zahtevima.
  • Grafički dizajn – Dobar grafički dizajn podrazumeva dobro iskorišćen prostor, jednostavnost i uravnoteženost. Ako ste u potrazi za jedinstvenim grafičkim rešenjima za Vaš brend, iskusni dizajneri KUJKA.COM će na pravi način izneti jedinstveni karakter Vašeg proizvoda. Neka Vaš logo, baner ili vizit karta prenesu jasnu, nedvosmislenu poruku potencijalnim klijentima. Tako – da Vas zapamte.

Implementacija

Kontaktirajte naše iskusne programere za optimalna programerska rešenja i dizajn koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Koristimo nove pristupe u razvoju weba, front-end, back-end development i progresivne aplikacije po Vašoj meri. Ne brinite ako je Vaš budžet ograničen. Naše usluge prilagođavamo svakom kijentu. Nudimo Vam gotova i pametna WordPress rešenja, po povoljnim cenama.

Integracija

Proces integracije koji koristimo oslanja se na sistemsku i softversku analizu, HTML kodiranje, development, testiranje kao i sve one potrebne korake koje treba preduzeti da bi se jedan online biznis projekat izneo do kraja. Zapravo, mi integrišemo sve one alate i softverske sisteme koje uvećavaju Vaš profit i ubrzavaju poslovanje. Na taj način Vam tako nudimo integraciju affiliate sistema, implementaciju shopping cart sistema, softvere za praćenje veb stranica, analizu podataka itd.

Internet marketing

Budite na prvoj strani Googla-a.

Ostvarite željenu frekvenciju i maksimalnu efikasnost kroz oglašavanje na internetu. Ojačajte veze sa klijentima uz pomoć inovativnih kampanja i naprednih tehnologija. Povećanje posećenosti Vaše web stranice znači više kupaca ili klijenata, i više novca. KUJKA.COM web agencija koristi sledeća pametna rešenja za ostvarivanje pozitivnih rezultata i uspešno ciljanje web kupaca:

  • PPC oglašavanje
  • SEO optimizacija
  • CRO (optimizacija stepena konverzije)
  • Marketing na društvenim mrežama
  • Email marketing
  • Upravljanje online reputacijom i monitoring
  • Affiliate marketing 
  • Savetovanje.

Analiza i izveštaji

Ako želite da povećate obim posete i prodaje na Vašem veb sajtu, pomoći ćemo Vam da istražite i analizirate Vašu ciljnu grupu. Saznajte ko je Vaša konkurencija, upoznajte je i budite bolji od nje. Naša ekipa vredno prikuplja i analizira veb podatke značajne za internet oglašavanje pružajući Vam u svakom trenutku kompletan uvid u razvoj Vašeg poslovanja. Transparentna i odgovorna saradnja je ono što je osnova naše komunikacije sa klijentima. Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših web usluga!

NIJE DOVOLJNO UČESTVOVATI

Nije dovoljno samo biti prisutan na internetu, važnije je biti prepoznatljiv, drugačiji i zanimljiv. Naše usluge  će Vam pomoći da se izdvojite svojim izgledom i identitetom. Imate kvalitetan proizvod? Probudite njegov značaj kod klijenta. Obezbedite efektivno online iskustvo i sebi i svojim klijentima kroz internet oglašavanje! Idite u korak sa najnovijim tehnološkim trendovima, primenite svetska iskustva i znanja i budite zapaženi među prvima.

POŠALJITE ZAHTEV ZA PONUDU!
Želite da saznate više detalja o našim uslugama? Želite da Vam pošaljemo ponudu? Odaberite uslugu koja Vas zanima i popunite kratku formu, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.
Pošalji zahtev
Unesite Vaše podatke:
Sva polja markirana sa * su obavezna

Unapredite svoj biznis

KUJKA.COM

 besplatna  konsultacija